Workshop

Duik samen met een professional in de wereld van het edelsmeden.

Hoe leuk zou het zijn om binnenkort een eigen gemaakt sieraad te kunnen dragen? Een sieraad naar jouw wens die je op een gezellige middag samen met je vriendinnen, vrienden, collega’s of familie hebt gemaakt. 

Bij Pronk bieden we de mogelijkheid aan om een middag in de rol van een edelsmid te kruipen. Je wordt begeleid door Claudia of Sharon, die jou helpen om een sieraad van zilver of goud (prijs op aanvraag) tot stand te brengen. Natuurlijk staan ook onze lades open, met parels, stenen en andere materialen om toe te kunnen voegen aan je ontwerp. 

Workshop 1

Kies uit een van onze ontwerpen om samen met een professional deze van zilver te gaan maken. Inclusief een kop koffie, thee, wat lekkers en het zilver! 

  • 1 tot 2 personen: 3 uur lang werken aan je eigen sieraad voor € 120 p.p.
  • 3 of meer personen: 3,5 uur lang werken aan je eigen sieraad voor € 90 p.p.

Workshop 2

Wil je toch nét wat vrijer zijn in het ontwerp wat je wilt gaan maken? Kies dan voor workshop 2. Bij deze workshop heb je een wijdere keuze in wat je wil gaan maken doordat je meer tijd hebt om met je projectje aan de slag te gaan. We bespreken de mogelijkheden met je op locatie. De prijs is inclusief het zilver, goede koffie of thee, lunch en wat lekkers. 

  • 3 of meer personen: 7 uur lang werken aan je eigen sieraad voor € 150 p.p.
  • 1 of twee personen: 6 uur durende workshop voor € 190 p.p.

Workshop 3

Bij een iets kleiner budget beschikbaar, is deze optie ook mogelijk. De workshop duurt een stuk korter, waardoor de mogelijkheden ook wat beperkter zijn. We bieden bij deze workshop een keuze uit 3 verschillende sieraden aan, waarvan je er 1 per persoon gaat maken binnen 1,5 tot 2 uur tijd. De prijzen zijn inclusief zilver. 

  • Minimaal 6 personen: binnen 1,5 tot 2 uur een eigen sieraad maken voor € 60 p.p.
  • Bij 10 tot 12 personen: binnen 1,5 tot 2 uur een eigen sieraad maken voor € 50 p.p.

Een workshop op locatie is altijd bespreekbaar. Wij kunnen met ons gereedschap naar je toe komen mits er een geschikte ruimte is geregeld. We verrekenen bij reistijd een km-vergoeding. 

U kunt zich opgeven door het formulier in te vullen op de contactpagina.

Stuur gerust een berichtje bij vragen over de verschillende mogelijkheden.